Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Severity of atopic dermatitis in relation to food and inhalant allergy in adults and adolescents

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11150%2F17%3A10367302" target="_blank" >RIV/00216208:11150/17:10367302 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00179906:_____/17:10367302

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1228838" target="_blank" >http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2016.1228838</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.1080/09540105.2016.1228838" target="_blank" >10.1080/09540105.2016.1228838</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Severity of atopic dermatitis in relation to food and inhalant allergy in adults and adolescents

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study is the evaluation of the relationship between the severity of atopic dermatitis (AD) and the occurrence of IgE-mediated food allergy, food sensitization, and sensitization to inhalant allergens. The significant relation was recorded between the severity of AD and sensitization to tested inhalant allergens. The significant relation was also found between the severity of AD and IgE-mediated food allergy. It turns out that the higher time to reaction, the higher the severity of AD.

  • Název v anglickém jazyce

    Severity of atopic dermatitis in relation to food and inhalant allergy in adults and adolescents

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study is the evaluation of the relationship between the severity of atopic dermatitis (AD) and the occurrence of IgE-mediated food allergy, food sensitization, and sensitization to inhalant allergens. The significant relation was recorded between the severity of AD and sensitization to tested inhalant allergens. The significant relation was also found between the severity of AD and IgE-mediated food allergy. It turns out that the higher time to reaction, the higher the severity of AD.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30225 - Allergy

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food and Agricultural Immunology

  • ISSN

    0954-0105

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    28

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

    121-133

  • Kód UT WoS článku

    000393042400011

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84987858898