Factors influencing in vitro stability of aminotransferases as model proteins for glycation experiments
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11160%2F02%3A00005609" target="_blank" >RIV/00216208:11160/02:00005609 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216208:11150/02:00001017
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Factors influencing in vitro stability of aminotransferases as model proteins for glycation experiments
Popis výsledku v původním jazyce
protein glycation, glycoxidation, aminotrasferase activity, experimental conditions, in vitro, monosaccharides, antioxidants
Název v anglickém jazyce
Factors influencing in vitro stability of aminotransferases as model proteins for glycation experiments
Popis výsledku anglicky
protein glycation, glycoxidation, aminotrasferase activity, experimental conditions, in vitro, monosaccharides, antioxidants
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LN00B125" target="_blank" >LN00B125: Centrum pro výzkum struktury a mechanismu účinku potenciálních léčiv</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
11th IPTS ; Proceedings
ISBN
975-491-126-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
49-50
Název nakladatele
Hacettepe University, Pharmacy Faculty, Istanbul, Turkey
Místo vydání
TR
Místo konání akce
TR
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—