Instruction in Good Taste as a National Interest : The Conclusion of Early Aesthetics at Prague University in the Central European Context 1805 - 1848
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11210%2F18%3A10377020" target="_blank" >RIV/00216208:11210/18:10377020 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
němčina
Název v původním jazyce
Geschmacksbildung im Nationalinteresse II : Der Abschluss der frühen Prager Universitätsästhetik im mitteleuropäïschen Kulturraum 1805-1848
Popis výsledku v původním jazyce
Die Ästhetik wurde im letzten Drittel des 18. Jahrhunderts in der österreichischen Monarchie zu einem wichtigen Bestandteil der vom Wiener Hof realisierten Nationalerziehung. Dieses Buch führt die Erforschung der frühen Prager Universitätsästhetik bis zum Jahr 1848 weiter.
Název v anglickém jazyce
Instruction in Good Taste as a National Interest : The Conclusion of Early Aesthetics at Prague University in the Central European Context 1805 - 1848
Popis výsledku anglicky
In the last third of the 18th century was aesthetics at the Austrian monarchy one of the most important parts of the national education realized by the Viennese court. This book follows the exploration of the early aesthetics at Prague university until the year 1848.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
60400 - Arts (arts, history of arts, performing arts, music)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-3-86525-646-1
Počet stran knihy
429
Název nakladatele
Wehrhahn Verlag
Místo vydání
Hannover
Kód UT WoS knihy
—