Microfungi contaminating foods with low water content
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F00%3A00006251" target="_blank" >RIV/00216208:11310/00:00006251 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Microfungi contaminating foods with low water content
Popis výsledku v původním jazyce
Qualitative study of 53 samples of foods (spices, cereals, teas etc.). Frequent contaminating micromycetes: Penicillium aurantiogriseum, Eurotium sp., Aspergillus niger, Aspergillus flavus and Rhizopus arrhizus.
Název v anglickém jazyce
Microfungi contaminating foods with low water content
Popis výsledku anglicky
Qualitative study of 53 samples of foods (spices, cereals, teas etc.). Frequent contaminating micromycetes: Penicillium aurantiogriseum, Eurotium sp., Aspergillus niger, Aspergillus flavus and Rhizopus arrhizus.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Novitates botanicae Universitatis Carolinae
ISSN
0862-5158
e-ISSN
—
Svazek periodika
1999
Číslo periodika v rámci svazku
13
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—