Vliv zasolení a nízkých teplot na sacharidový metabolismus u rostlin olivy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F02%3A00007294" target="_blank" >RIV/00216208:11310/02:00007294 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv zasolení a nízkých teplot na sacharidový metabolismus u rostlin olivy
Popis výsledku v původním jazyce
Změny v sacharidovém metabolizmu u olivy vyvolané abitoickým stresem
Název v anglickém jazyce
The effect of salinity and low temperatures on saccharide meatbolism in olive plants
Popis výsledku anglicky
The chnages in olive carbohydrate status caused by different abiotic stresses
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vliv abiotických a biotických stresů na vlastnosti rostlin 2002 (sborník příspěvků)
ISBN
80-213-0949-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
121-125
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—