The structure of the sugar residue in glycated human serum albumin and its molecular recognition by phenylboronate
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F03%3A00001169" target="_blank" >RIV/00216208:11310/03:00001169 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The structure of the sugar residue in glycated human serum albumin and its molecular recognition by phenylboronate
Popis výsledku v původním jazyce
Phenylboronate and its usage for quantification of the extent of glycation of human serum albumin (HSA) or of haemoglobin in management of diabetes.
Název v anglickém jazyce
The structure of the sugar residue in glycated human serum albumin and its molecular recognition by phenylboronate
Popis výsledku anglicky
Phenylboronate and its usage for quantification of the extent of glycation of human serum albumin (HSA) or of haemoglobin in management of diabetes.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CA - Anorganická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GP203%2F01%2FP006" target="_blank" >GP203/01/P006: Lanthanidové komplexy jako pH senzory v tomografii NMR</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
CHEMISTRY-A EUROPEAN JOURNAL
ISSN
0947-6539
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
GE - Gruzie
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
2193-2199
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—