Snížená hladina redukujících cukrů v hlízách transgenního bramboru a její vliv na sklizňové charakteristiky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F07%3A11882" target="_blank" >RIV/00216208:11310/07:11882 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/61389030:_____/07:00305979 RIV/00023736:_____/07:00007140
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Decreased amount of reducing sugars in transgenic potato tubers and its influence on yield characteristics
Popis výsledku v původním jazyce
This work focuses on the comparison of field characteristics and amounts of reducing sugars in cold-stored tubers of transgenic plants derived from two potato cultivars transformed with bacterial gene encoding phosphofructokinase.
Název v anglickém jazyce
Decreased amount of reducing sugars in transgenic potato tubers and its influence on yield characteristics
Popis výsledku anglicky
This work focuses on the comparison of field characteristics and amounts of reducing sugars in cold-stored tubers of transgenic plants derived from two potato cultivars transformed with bacterial gene encoding phosphofructokinase.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GE - Šlechtění rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA521%2F03%2F1380" target="_blank" >GA521/03/1380: Dva způsoby vedoucí ke snížení obsahu redukujících cukrů ve skladovaných bramborových hlízách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Biologia plantarum
ISSN
0006-3134
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
56-60
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—