Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F10%3A10057051" target="_blank" >RIV/00216208:11310/10:10057051 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In proteomics, proteins can be identified by enzymatic digestion of the studied protein using an enzyme of known specificity (usually trypsin)followed by sequenation of obtained specific peptides using mass spectrometry and comparison of amino acid sequences with a database. This method was used for differentiation among various kind of cheese.

  • Název v anglickém jazyce

    Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS

  • Popis výsledku anglicky

    In proteomics, proteins can be identified by enzymatic digestion of the studied protein using an enzyme of known specificity (usually trypsin)followed by sequenation of obtained specific peptides using mass spectrometry and comparison of amino acid sequences with a database. This method was used for differentiation among various kind of cheese.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Separation Science

  • ISSN

    1615-9306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    33

  • Číslo periodika v rámci svazku

    16

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000281653600017

  • EID výsledku v databázi Scopus