Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11310%2F10%3A10057051" target="_blank" >RIV/00216208:11310/10:10057051 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS
Popis výsledku v původním jazyce
In proteomics, proteins can be identified by enzymatic digestion of the studied protein using an enzyme of known specificity (usually trypsin)followed by sequenation of obtained specific peptides using mass spectrometry and comparison of amino acid sequences with a database. This method was used for differentiation among various kind of cheese.
Název v anglickém jazyce
Differentiation among various kinds of cheese by identification of casein using HPLC-chip/MS/MS
Popis výsledku anglicky
In proteomics, proteins can be identified by enzymatic digestion of the studied protein using an enzyme of known specificity (usually trypsin)followed by sequenation of obtained specific peptides using mass spectrometry and comparison of amino acid sequences with a database. This method was used for differentiation among various kind of cheese.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Separation Science
ISSN
1615-9306
e-ISSN
—
Svazek periodika
33
Číslo periodika v rámci svazku
16
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000281653600017
EID výsledku v databázi Scopus
—