Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11320%2F09%3A00206986" target="_blank" >RIV/00216208:11320/09:00206986 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The net effect of increased wort osmolarity on fermentation time, bottom yeast vitality and sedimentation, beer flavor compounds and haze was determined in fermentations with 12o wort doped with sorbitol to reach 16o and 20o.

  • Název v anglickém jazyce

    Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze

  • Popis výsledku anglicky

    The net effect of increased wort osmolarity on fermentation time, bottom yeast vitality and sedimentation, beer flavor compounds and haze was determined in fermentations with 12o wort doped with sorbitol to reach 16o and 20o.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Applied Microbiology and Biotechnology

  • ISSN

    0175-7598

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2009

  • Číslo periodika v rámci svazku

    82

  • Stát vydavatele periodika

    US - Spojené státy americké

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000265382200004

  • EID výsledku v databázi Scopus