Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216208%3A11320%2F09%3A00206986" target="_blank" >RIV/00216208:11320/09:00206986 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze
Popis výsledku v původním jazyce
The net effect of increased wort osmolarity on fermentation time, bottom yeast vitality and sedimentation, beer flavor compounds and haze was determined in fermentations with 12o wort doped with sorbitol to reach 16o and 20o.
Název v anglickém jazyce
Net Effect of Wort Osmotic Pressure on Fermentation Course, Yeast Vitality, Beer Flavour and Haze
Popis výsledku anglicky
The net effect of increased wort osmolarity on fermentation time, bottom yeast vitality and sedimentation, beer flavor compounds and haze was determined in fermentations with 12o wort doped with sorbitol to reach 16o and 20o.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Applied Microbiology and Biotechnology
ISSN
0175-7598
e-ISSN
—
Svazek periodika
2009
Číslo periodika v rámci svazku
82
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000265382200004
EID výsledku v databázi Scopus
—