Resveratrol v červených vínech z jihomoravských vinařských oblastí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F00%3A00030430" target="_blank" >RIV/00216224:14110/00:00030430 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Resveratrol v červených vínech z jihomoravských vinařských oblastí
Popis výsledku v původním jazyce
Metodou HPLC byl stanoven resveratrol v 19 vzorcích červěných vín produkovaných v jihomoravských vinařských oblastech.
Název v anglickém jazyce
Resveratrol in red wines from Moravia region
Popis výsledku anglicky
By HPLC method was determined the content of resveratrol in 19 samples of red wines from Moravia region.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické Listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
94
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—