Smoking and Nutrition
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F13%3A00070788" target="_blank" >RIV/00216224:14110/13:00070788 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.6000/1929-5634.2013.02.04.5" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.6000/1929-5634.2013.02.04.5</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.6000/1929-5634.2013.02.04.5" target="_blank" >10.6000/1929-5634.2013.02.04.5</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Smoking and Nutrition
Popis výsledku v původním jazyce
Smoking cigarettes is considered as a world-wide problem, which is not only medical, but also social. Addiction to nicotine causes chronic and often relapsed diseases, which are interconnected with many other illnesses and which frequently result in thedeath. Smoking cigarettes causes not only a disease (which does not occur so often in the case of non-smokers), but it also influences life style of smokers. It has been proved that smokers' eating behaviour is more risky (they eat more fried food, lessvegetables and fruits...), therefore they are more likely to fall ill with the non-infectious mass disease.
Název v anglickém jazyce
Smoking and Nutrition
Popis výsledku anglicky
Smoking cigarettes is considered as a world-wide problem, which is not only medical, but also social. Addiction to nicotine causes chronic and often relapsed diseases, which are interconnected with many other illnesses and which frequently result in thedeath. Smoking cigarettes causes not only a disease (which does not occur so often in the case of non-smokers), but it also influences life style of smokers. It has been proved that smokers' eating behaviour is more risky (they eat more fried food, lessvegetables and fruits...), therefore they are more likely to fall ill with the non-infectious mass disease.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FP - Ostatní lékařské obory
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Nutritional Therapeutics
ISSN
1929-5634
e-ISSN
—
Svazek periodika
2
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CA - Kanada
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
213-217
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—