Avokádo: mastňák mezi ovocem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14110%2F17%3A00098575" target="_blank" >RIV/00216224:14110/17:00098575 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Avokádo: mastňák mezi ovocem
Popis výsledku v původním jazyce
Článek popisuje složení avokáda a příčiny jeho rychlého hnědnutí po rozkrojení.
Název v anglickém jazyce
Avocado: a greasy sort of fruit
Popis výsledku anglicky
The article describes the composition of avocados and the reasons for its rapid browning after slicing.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů