Linguistic unity and variation in La Scienza in cucina by Pellegrino Artusi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F18%3A00102394" target="_blank" >RIV/00216224:14210/18:00102394 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
italština
Název v původním jazyce
Unita' e variazione linguistica nella Scienza in cucina di Pellegrino Artusi
Popis výsledku v původním jazyce
Il lavoro riguarda le riflessioni linguistiche di Pellegrino Artusi all'interno del suo ricettario. Si coglie l'attenzione per la norma, per le varieta' e per le varianti dell'italiano del XIX secolo.
Název v anglickém jazyce
Linguistic unity and variation in La Scienza in cucina by Pellegrino Artusi
Popis výsledku anglicky
The essay concerns the linguistic reflections included in the recipe book by Pellegrino Artusi. We can gather the attention towards the norms and the varieties of the XIX century italian language.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
60203 - Linguistics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Il tempo e lo spazio nella lingua e nella letteratura italiana : Atti dell’VIII Convegno internazionale di italianistica dell’Università di Craiova, 16-17 settembre 2016
ISBN
9788876677182
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
47-58
Název nakladatele
Franco Cesati Editore
Místo vydání
Firenze
Místo konání akce
Firenze
Datum konání akce
1. 1. 2018
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—