The concept of critique, slow-roasted on a sauce from methodological formalism, served along with value indeterminacy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F19%3A00107558" target="_blank" >RIV/00216224:14210/19:00107558 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The concept of critique, slow-roasted on a sauce from methodological formalism, served along with value indeterminacy
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this paper is to argue that methodological formalism and value indeterminacy is essential for the method of the critical theory movement.
Název v anglickém jazyce
The concept of critique, slow-roasted on a sauce from methodological formalism, served along with value indeterminacy
Popis výsledku anglicky
The aim of this paper is to argue that methodological formalism and value indeterminacy is essential for the method of the critical theory movement.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
60301 - Philosophy, History and Philosophy of science and technology
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA19-16680S" target="_blank" >GA19-16680S: Paradigmatické myšlení: singularita, universalita, sebe-reference</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů