Use of Saccharomyces cerevisiae D7 strain for study of genotoxicity/antimutagenity of plant foods
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F04%3A00034832" target="_blank" >RIV/00216224:14310/04:00034832 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Use of Saccharomyces cerevisiae D7 strain for study of genotoxicity/antimutagenity of plant foods
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this work is optimalization of Saccharomyces cerevisiae D7 utilization for genotoxicity/antimutagenity testing. For testing were standard mutagen 4-N-nitrochinolin-N-oxid (4-NQO) and vegetable extracts used.
Název v anglickém jazyce
Use of Saccharomyces cerevisiae D7 strain for study of genotoxicity/antimutagenity of plant foods
Popis výsledku anglicky
The aim of this work is optimalization of Saccharomyces cerevisiae D7 utilization for genotoxicity/antimutagenity testing. For testing were standard mutagen 4-N-nitrochinolin-N-oxid (4-NQO) and vegetable extracts used.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
19th INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM FOOD MICRO 2004, Book of Abstracts
ISBN
961-90346-3-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
University of Primorska
Místo vydání
Portorož, Slovenia
Místo konání akce
Portorož, Slovenia
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—