Teoretické studie interakcí mezi lektiny a sacharidy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F08%3A00028052" target="_blank" >RIV/00216224:14310/08:00028052 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Theoretical study of the lectin-carbohydrate interactions
Popis výsledku v původním jazyce
We used Molecular Mechanics Poisson Boltzmann model in combination of normal mode analysis to elucidate the free energy of the binding and conversely its consequences on the complex conformations. Solvent analysis in the apo form lectin exhibited that the water cluster exactly fits to the key hydroxyl groups of the carbohydrate in the holo form.
Název v anglickém jazyce
Theoretical study of the lectin-carbohydrate interactions
Popis výsledku anglicky
We used Molecular Mechanics Poisson Boltzmann model in combination of normal mode analysis to elucidate the free energy of the binding and conversely its consequences on the complex conformations. Solvent analysis in the apo form lectin exhibited that the water cluster exactly fits to the key hydroxyl groups of the carbohydrate in the holo form.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
FEBS Journal Volume 275 Supplement 1
ISBN
—
ISSN
1742-464X
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Blackwell Publishing Ltd.
Místo vydání
Oxford (UK)
Místo konání akce
Athens, Greece
Datum konání akce
28. 6. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
000256633301636