Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F12%3A00057634" target="_blank" >RIV/00216224:14310/12:00057634 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus
Popis výsledku v původním jazyce
A putative lectin AB2L from A. bisporus was found through the affinity interactions with immobilized saccharides and identified by mass spectrometry. Protein was successfully produced in E. coli cells. Potential lectin AB2L will be purified, characterized and its binding properties will be studied.
Název v anglickém jazyce
Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus
Popis výsledku anglicky
A putative lectin AB2L from A. bisporus was found through the affinity interactions with immobilized saccharides and identified by mass spectrometry. Protein was successfully produced in E. coli cells. Potential lectin AB2L will be purified, characterized and its binding properties will be studied.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů