Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F12%3A00057634" target="_blank" >RIV/00216224:14310/12:00057634 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A putative lectin AB2L from A. bisporus was found through the affinity interactions with immobilized saccharides and identified by mass spectrometry. Protein was successfully produced in E. coli cells. Potential lectin AB2L will be purified, characterized and its binding properties will be studied.

  • Název v anglickém jazyce

    Identification and preparation of novel lectin from A. bisporus

  • Popis výsledku anglicky

    A putative lectin AB2L from A. bisporus was found through the affinity interactions with immobilized saccharides and identified by mass spectrometry. Protein was successfully produced in E. coli cells. Potential lectin AB2L will be purified, characterized and its binding properties will be studied.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů