Combination of biophysical techniques for protein characterization – a case study of Aspergillus fumigatus lectin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F20%3A00128545" target="_blank" >RIV/00216224:14310/20:00128545 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Combination of biophysical techniques for protein characterization – a case study of Aspergillus fumigatus lectin
Popis výsledku v původním jazyce
Studying proteins requires a combination of various approaches. In the Core facility Biomolecular Interactions and Crystallization, the complex protein analysis can be performed in one place using a portfolio of biophysical techniques. Here, we demonstrate a case study of lectin AFL from Aspergillus fumigatus.
Název v anglickém jazyce
Combination of biophysical techniques for protein characterization – a case study of Aspergillus fumigatus lectin
Popis výsledku anglicky
Studying proteins requires a combination of various approaches. In the Core facility Biomolecular Interactions and Crystallization, the complex protein analysis can be performed in one place using a portfolio of biophysical techniques. Here, we demonstrate a case study of lectin AFL from Aspergillus fumigatus.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
10610 - Biophysics
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018127" target="_blank" >LM2018127: Česká infrastruktura pro integrativní strukturní biologii</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů