Éčka v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14510%2F06%3A00032409" target="_blank" >RIV/00216224:14510/06:00032409 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Éčka v potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha popisuje obecně E-kódy, velká část se věnuje dělení a popisem jednotlivých skupin aditiv. Část knihy popisuje zdravotní aspekty užívání přidatných látek a také legislativu. Ke knize je připojena malá brožura, ve které jsou uvedena aditiva, která nejsou vhodná k užívání.
Název v anglickém jazyce
E codes in food
Popis výsledku anglicky
The book is generally about food aditives. The main part of book address to description of individual group of aditives. The rest of book is about legislation and healthy aspecction fo aditives.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-251-1292-6
Počet stran knihy
108
Název nakladatele
Computer Press, a.s.
Místo vydání
Brno
Kód UT WoS knihy
—