Optimization of Conditions of Separation and of the Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F02%3A00000121" target="_blank" >RIV/00216275:25310/02:00000121 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Optimization of Conditions of Separation and of the Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection.
Popis výsledku v původním jazyce
Optimization of Conditions of Separation and of the Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection.
Název v anglickém jazyce
Optimization of Conditions of Separation and of the Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection.
Popis výsledku anglicky
Optimization of Conditions of Separation and of the Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F01%2F0238" target="_blank" >GA203/01/0238: Charakterizace a optimalizace selektivity separace pro vývoj nových chromatografických a elektromigračních separačních metod</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
The Abstract Book of the 8th International Symposium on Separation Science
ISBN
83-88245-55-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
234-234
Název nakladatele
Nicholas Copernicus Univesity, Toruň
Místo vydání
Toru˝
Místo konání akce
Toru˝
Datum konání akce
1. 1. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—