Porovnání výskytu fenolických látek a flavonoidů v českých a zahraničních pivech metodou HPLC s CoulArray detekcí
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000747" target="_blank" >RIV/00216275:25310/03:00000747 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Porovnání výskytu fenolických látek a flavonoidů v českých a zahraničních pivech metodou HPLC s CoulArray detekcí
Popis výsledku v původním jazyce
Porovnání výskytu fenolických látek a flavonoidů v českých a zahraničních pivech metodou HPLC s CoulArray detekcí.
Název v anglickém jazyce
Comparsion of the Occurrence of Phenolic Compounds and Flavonoids in Czech and Foreign Beer Types Using HPLC with Coularray Detection
Popis výsledku anglicky
Comparsion of the Occurrence of Phenolic Compounds and Flavonoids in Czech and Foreign Beer Types Using HPLC with Coularray Detection
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamíny 2003
ISBN
80-7194-549-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
17. 9. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—