Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000929" target="_blank" >RIV/00216275:25310/03:00000929 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Název v anglickém jazyce
Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method
Popis výsledku anglicky
Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
211
Název nakladatele
Česká republika
Místo vydání
CZ
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Datum konání akce
26. 5. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—