Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000930" target="_blank" >RIV/00216275:25310/03:00000930 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Název v anglickém jazyce
Determination of water in food samples by Karl Fischer titration method
Popis výsledku anglicky
Determination of water in food samples by Karl Fischer titration method
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Monitorování cizorodých látek v životním prostředí V
ISBN
80-7194-617-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
219-223
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Podivice
Datum konání akce
16. 4. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—