Srovnání vybraných extrakčních technik pro isolaci isoflavonoidů z rostlin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F05%3A00002609" target="_blank" >RIV/00216275:25310/05:00002609 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of selected extraction techniques for isolation of isoflavones from plants
Popis výsledku v původním jazyce
Comparison of selected extraction techniques for isolation of isoflavones from plants
Název v anglickém jazyce
Comparison of selected extraction techniques for isolation of isoflavones from plants
Popis výsledku anglicky
Comparison of selected extraction techniques for isolation of isoflavones from plants
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F05%2F2106" target="_blank" >GA203/05/2106: Moderní instrumentace v chemické, potravinářské a klinické analýze</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2005
ISBN
80-7194-748-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
62
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
14. 9. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—