HPLC/MS analýza směsi triacylglycerolů v rostlinných olejích významných v potravě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F05%3A00002885" target="_blank" >RIV/00216275:25310/05:00002885 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food
Popis výsledku v původním jazyce
HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food
Název v anglickém jazyce
HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food
Popis výsledku anglicky
HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F04%2F0917" target="_blank" >GA203/04/0917: Vícerozměrné analytické separační metody pro zlepšené rozlišení a identifikaci složek složitých vzorků</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
ISBN
80-7080-578-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
10
Název nakladatele
ICT Prague, Department of Food Chemistry and analysis
Místo vydání
Prague, Czech Republic
Místo konání akce
Prague, Czech Republic
Datum konání akce
25. 9. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—