Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

HPLC/MS analýza směsi triacylglycerolů v rostlinných olejích významných v potravě

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F05%3A00002885" target="_blank" >RIV/00216275:25310/05:00002885 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food

  • Název v anglickém jazyce

    HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food

  • Popis výsledku anglicky

    HPLC/MS Analysis of Triacylglycerol Mixtures in Plant Oils Important in Food

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA203%2F04%2F0917" target="_blank" >GA203/04/0917: Vícerozměrné analytické separační metody pro zlepšené rozlišení a identifikaci složek složitých vzorků</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis

  • ISBN

    80-7080-578-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    10

  • Název nakladatele

    ICT Prague, Department of Food Chemistry and analysis

  • Místo vydání

    Prague, Czech Republic

  • Místo konání akce

    Prague, Czech Republic

  • Datum konání akce

    25. 9. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku