Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F07%3A00005876" target="_blank" >RIV/00216275:25310/07:00005876 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sodium chloride and phosphate salts have been added to meat products to improve their chemical, microbilogical and sensory properties. The goal of this work were to estimate microbial stability of vacuum packed sasages stored at 4°C in relation to sodiumchloride and phosphate salts contentwithin their permitted concentration range.

  • Název v anglickém jazyce

    Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.

  • Popis výsledku anglicky

    Sodium chloride and phosphate salts have been added to meat products to improve their chemical, microbilogical and sensory properties. The goal of this work were to estimate microbial stability of vacuum packed sasages stored at 4°C in relation to sodiumchloride and phosphate salts contentwithin their permitted concentration range.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA203%2F05%2F2106" target="_blank" >GA203/05/2106: Moderní instrumentace v chemické, potravinářské a klinické analýze</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 5th International Conference Predictive Modelling in Foods

  • ISBN

    978-960-89313-7-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    509-512

  • Název nakladatele

    Agricultural University of Athens

  • Místo vydání

    Athens

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku