Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F07%3A00005876" target="_blank" >RIV/00216275:25310/07:00005876 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.
Popis výsledku v původním jazyce
Sodium chloride and phosphate salts have been added to meat products to improve their chemical, microbilogical and sensory properties. The goal of this work were to estimate microbial stability of vacuum packed sasages stored at 4°C in relation to sodiumchloride and phosphate salts contentwithin their permitted concentration range.
Název v anglickém jazyce
Modelling of growht of bacteria in sausages in relation to NaCl and phosphate content.
Popis výsledku anglicky
Sodium chloride and phosphate salts have been added to meat products to improve their chemical, microbilogical and sensory properties. The goal of this work were to estimate microbial stability of vacuum packed sasages stored at 4°C in relation to sodiumchloride and phosphate salts contentwithin their permitted concentration range.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA203%2F05%2F2106" target="_blank" >GA203/05/2106: Moderní instrumentace v chemické, potravinářské a klinické analýze</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of 5th International Conference Predictive Modelling in Foods
ISBN
978-960-89313-7-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
509-512
Název nakladatele
Agricultural University of Athens
Místo vydání
Athens
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—