Vliv temperace na strukturu a vlastnosti nanokompozitů na bázi epoxydové pryskyřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00007742" target="_blank" >RIV/00216275:25310/08:00007742 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv temperace na strukturu a vlastnosti nanokompozitů na bázi epoxydové pryskyřice
Popis výsledku v původním jazyce
Mícháním pryskyřice s jílem byly připraveny směsi, které byly temperovány při různých teplotách a sledován vliv temperace na následný proces vytvrzování a strukturu vzniklého nanokompozitu.
Název v anglickém jazyce
The Pre-conditioning Influence on Structure and Properties of Nanocomposites Based on Epoxy Resin
Popis výsledku anglicky
The mixtures of epoxy resin and clay were prepared and they were pre-conditioned at different temperatures. The influence of pre-conditioning of these mixtures on the consequent curing and the structure of fully cured samples were analysed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
30. Mezinárodní český a slovenský kalorimetrický seminář
ISBN
978-80-7395-079-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Rožnov pod Radhoštěm
Datum konání akce
30. 5. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—