Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00007812" target="_blank" >RIV/00216275:25310/08:00007812 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00216275:25310/08:00008004
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Popis výsledku v původním jazyce
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Název v anglickém jazyce
Determination of Acidity and Synthetic Sweeteners in Dark Beer
Popis výsledku anglicky
Determination of Acidity and Synthetic Sweeteners in Dark Beer
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků ze semináře X. Monitorování cizorodých látek v životním prostředí
ISBN
978-80-7395-078-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Mladkov
Datum konání akce
24. 4. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—