Extrakční techniky, SFE a PFE
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00007901" target="_blank" >RIV/00216275:25310/08:00007901 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Extrakční techniky, SFE a PFE
Popis výsledku v původním jazyce
Extrakční techniky, SFE a PFE
Název v anglickém jazyce
Extraction techniques, SFE, PFE
Popis výsledku anglicky
Extraction techniques, SFE, PFE
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků - XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav potravinářský
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Komorni Lhotka
Datum konání akce
24. 10. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—