Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F11%3A39892083" target="_blank" >RIV/00216275:25310/11:39892083 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Popis výsledku v původním jazyce
Všechny hlavní faktory ovlivňující rychlost enzymatických katalyzovaných reakcí (tj. koncentrace enzymu a substrátu, teplota, pH a prostředí) mají klinický význam. Vliv těchto parametrů byl studován na reakci ureázy s močovinou.
Název v anglickém jazyce
Monitoring of Enzymatic Reactions Using the IC-Calorimeter
Popis výsledku anglicky
All the main factors influencing the rate of enzymatically catalyzed reactions (ie., the concentration of enzyme and substrate, temperature, pH, and environment) are of clinical significance. The influence of these parameters was studied for the reactionof urease with urea.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Trendy v anorganické technologii 2011
ISBN
978-80-7395-371-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
136-139
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
13. 6. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—