Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Image Analysis System and It's Useing for Food Testing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26210%2F01%3APU23246" target="_blank" >RIV/00216305:26210/01:PU23246 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    němčina

  • Název v původním jazyce

    DAS BILD-ANALYSE-SYSTEM UND IHRE ANWENDUNG FÜR LEBENSMITTELUNTERSUCHUNG

  • Popis výsledku v původním jazyce

    a

  • Název v anglickém jazyce

    The Image Analysis System and It's Useing for Food Testing

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with the use of image analysis in the food-processing industry. It focuses on the possibility of quantitative and qualitative analysis of meat specimens.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    41. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes "Lebensmittelhygiene"

  • ISBN

    3-930511-93-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    582-587

  • Název nakladatele

    Offset Kőhler KG - Kiesweg 23 - 35396 Giessen

  • Místo vydání

    Garmisch-Partenkirchen

  • Místo konání akce

    Garmisch-Partenkirchen

  • Datum konání akce

    25. 9. 2000

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku