Fluorescence Lifetime pH Measurements in Cheese Matrix
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26220%2F14%3APU111187" target="_blank" >RIV/00216305:26220/14:PU111187 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://journals.cambridge.org/fulltext_content/supplementary/MAM20_S3/assets/7337/1358.pdf" target="_blank" >http://journals.cambridge.org/fulltext_content/supplementary/MAM20_S3/assets/7337/1358.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fluorescence Lifetime pH Measurements in Cheese Matrix
Popis výsledku v původním jazyce
Cheese pH analysis using advanced confocal microscopy technique of two dimensional lambda scan and fluorescence lifetime with a help of white light laser (WLL) and HyD.
Název v anglickém jazyce
Fluorescence Lifetime pH Measurements in Cheese Matrix
Popis výsledku anglicky
Cheese pH analysis using advanced confocal microscopy technique of two dimensional lambda scan and fluorescence lifetime with a help of white light laser (WLL) and HyD.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
BO - Biofyzika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů