K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F00%3APU21722" target="_blank" >RIV/00216305:26310/00:PU21722 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
Popis výsledku v původním jazyce
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Název v anglickém jazyce
Determination of genetic modification organism in food.
Popis výsledku anglicky
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
X.Mezinárodní symposium a výstava Konzervárenské dny 2000
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
24-24
Název nakladatele
VŠCHT Praha
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
22. 11. 2000
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—