Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F00%3APU22202" target="_blank" >RIV/00216305:26310/00:PU22202 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Název v anglickém jazyce
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Popis výsledku anglicky
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXI.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
25-25
Název nakladatele
VÚP Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
22. 4. 2000
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—