Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU29118" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU29118 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů
Popis výsledku v původním jazyce
A new SPME-GC method for ripening control of mould cheeses
Název v anglickém jazyce
SPME-GC method for ripening control of mould cheese
Popis výsledku anglicky
Nová metoda založená na spojení SPMA a plynové chromatografir pro sledování změn obsahu aromatických látek v průběhu zrání plísňových sýrů.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Chiranal 2002
ISBN
80-86238-24-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
92-92
Název nakladatele
Olomouc
Místo vydání
Olomouc
Místo konání akce
Olomouc
Datum konání akce
24. 6. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—