Analysis of isoflavones using HPLC : detection of soy proteins in meat products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU36762" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU36762 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of isoflavones using HPLC : detection of soy proteins in meat products
Popis výsledku v původním jazyce
Analysis of isoflavones using HPLC : detection of soy proteins in meat products
Název v anglickém jazyce
Analysis of isoflavones using HPLC : detection of soy proteins in meat products
Popis výsledku anglicky
Analysis of isoflavones using HPLC : detection of soy proteins in meat products
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
62-62
Název nakladatele
EuroConference
Místo vydání
Lednice
Místo konání akce
Lednice
Datum konání akce
29. 8. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—