Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU49900" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU49900 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Popis výsledku v původním jazyce
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Název v anglickém jazyce
Determination of soy isoflavones in food by CZE
Popis výsledku anglicky
Determination of soy isoflavones in food by CZE
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Chemické Listy
ISBN
0009-2770
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
497-497
Název nakladatele
VŠCHT
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
30. 6. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—