Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38902" target="_blank" >RIV/00216305:26310/03:PU38902 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.
Popis výsledku v původním jazyce
Nová metoda k identifikaci rostlinných proteinů v masných produktech
Název v anglickém jazyce
Application of PCR method for identification of soy proteins in meat products
Popis výsledku anglicky
New method for identification soy proteins in meat products.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Chromatografické metódy a zdravie človeka
ISBN
1335-5236
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
85-85
Název nakladatele
SAV,Bratislava
Místo vydání
Piešťany
Místo konání akce
Piešťany, Slovakia
Datum konání akce
10. 11. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—