Srovnání produkce beta-karotenu a luteinu červenými kvasinkami a transgenními bakteriemi
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F04%3APU49738" target="_blank" >RIV/00216305:26310/04:PU49738 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of beta-carotene and luteine production by red yeasts and transgenic bacteria.
Popis výsledku v původním jazyce
Comparison of beta-carotene and luteine production by red yeasts and transgenic bacteria.
Název v anglickém jazyce
Comparison of beta-carotene and luteine production by red yeasts and transgenic bacteria.
Popis výsledku anglicky
Comparison of beta-carotene and luteine production by red yeasts and transgenic bacteria.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstract
ISBN
961-90346-3-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
182-182
Název nakladatele
NEUVEDEN
Místo vydání
Slovinsko
Místo konání akce
Portorož
Datum konání akce
12. 9. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—