Problematika hořkých peptidů v sýrech
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F05%3APU49573" target="_blank" >RIV/00216305:26310/05:PU49573 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Problematika hořkých peptidů v sýrech
Popis výsledku v původním jazyce
Problematika hořkých peptidů v sýrech
Název v anglickém jazyce
Problems of bitter peptides in cheeses
Popis výsledku anglicky
Problems of bitter peptides in cheeses
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
17-17
Název nakladatele
VŠCHT Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
24. 5. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—