Physiologická charakterizaace xylosu-utilizujících kmenů Saccharomyces cerevisiae
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F05%3APU52511" target="_blank" >RIV/00216305:26310/05:PU52511 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Physiological characterization of xylose-utilizing Saccharomyces cerevisiae strains.
Popis výsledku v původním jazyce
Physiological characterization of xylose-utilizing Saccharomyces cerevisiae strains.
Název v anglickém jazyce
Physiological characterization of xylose-utilizing Saccharomyces cerevisiae strains.
Popis výsledku anglicky
Physiological characterization of xylose-utilizing Saccharomyces cerevisiae strains.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy (IF = 0.348)
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
s
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
306-307
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—