Studium nízkomolekulárních peptidů v plísňovém sýru
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F05%3APU52539" target="_blank" >RIV/00216305:26310/05:PU52539 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Studium nízkomolekulárních peptidů v plísňovém sýru
Popis výsledku v původním jazyce
Studium nízkomolekulárních peptidů v plísňovém sýru
Název v anglickém jazyce
Monitoring of low molecular mass peptides in mould cheese
Popis výsledku anglicky
Monitoring of low molecular mass peptides in mould cheese
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy (IF = 0.348)
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
99
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
358-360
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—