Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU61906" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU61906 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Popis výsledku v původním jazyce
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Název v anglickém jazyce
Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
Popis výsledku anglicky
Volatile aroma compounds in various stages of ripening of Niva cheese
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
sborník
ISBN
80-8069-681-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
269-272
Název nakladatele
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
5. 4. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—