Genotoxické/antimutagenníc vlastnosti derivátů huminových kyselin zpracovaných různými postupy: srovnávací studie.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU63903" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU63903 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Genotoxic/antimutagenic propertiees of humates processed by different ways: a comparative study.
Popis výsledku v původním jazyce
This work was focused on comparison of genotoxic and antimutagenic properties of Na/ and K/humates processed by several temperatures and using several procedures. As test system specific yeast strain Saccharomyces cerevisiae D7 was used.
Název v anglickém jazyce
Genotoxic/antimutagenic propertiees of humates processed by different ways: a comparative study.
Popis výsledku anglicky
This work was focused on comparison of genotoxic and antimutagenic properties of Na/ and K/humates processed by several temperatures and using several procedures. As test system specific yeast strain Saccharomyces cerevisiae D7 was used.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstracts
ISBN
80-214-3320-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
122-122
Název nakladatele
FCH VUT V BRNĚ
Místo vydání
bRNO
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
6. 12. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—