New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU64402" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU64402 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Popis výsledku v původním jazyce
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Název v anglickém jazyce
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Popis výsledku anglicky
New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnost a kontrola potravin
ISBN
80-8069-682-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
313-316
Název nakladatele
SPU Nitra
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
5. 4. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—