Konference: "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele"
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F09%3APU87582" target="_blank" >RIV/00216305:26310/09:PU87582 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Konference: "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele"
Popis výsledku v původním jazyce
Ohlédnutí za poznatky z konference zaměřené na potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele".
Název v anglickém jazyce
Conference: ''Food Research supporting science-based legislation: opportunities for producers and consumers''
Popis výsledku anglicky
Looking back on the findings of the conference focused on food research that supports science-based legislation ''Food Research supporting science-based legislation: opportunities for producers and consumers''.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
83-84
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—