Changes of antioxidant status in Idared and Golden Delicious apples during storage
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F09%3APU87612" target="_blank" >RIV/00216305:26310/09:PU87612 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes of antioxidant status in Idared and Golden Delicious apples during storage
Popis výsledku v původním jazyce
Study of antioxidant status in two varieties of apples (Idared and Golden Delicious) during storage
Název v anglickém jazyce
Changes of antioxidant status in Idared and Golden Delicious apples during storage
Popis výsledku anglicky
Study of antioxidant status in two varieties of apples (Idared and Golden Delicious) during storage
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamin, nutrition, diagnostic 2009, The abstract book
ISBN
978-80-7318-809-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Universita Tomáše Bati ve Zlíně
Místo vydání
Zlín
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
31. 8. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—