Changes of active substances in two apple varieties during long-term storage under various conditions
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F09%3APU87617" target="_blank" >RIV/00216305:26310/09:PU87617 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Changes of active substances in two apple varieties during long-term storage under various conditions
Popis výsledku v původním jazyce
Changes of active substances in two apple varieties (Idared and Golden Delicious) during long-term storage in refrigerator, cellar and laboratory.
Název v anglickém jazyce
Changes of active substances in two apple varieties during long-term storage under various conditions
Popis výsledku anglicky
Changes of active substances in two apple varieties (Idared and Golden Delicious) during long-term storage in refrigerator, cellar and laboratory.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
ChemZi
ISSN
1336-7242
e-ISSN
—
Svazek periodika
5/2009
Číslo periodika v rámci svazku
9
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—