Screening of fungal species for hydrolytic enzymes in straw degradation
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F10%3APU90917" target="_blank" >RIV/00216305:26310/10:PU90917 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Screening of fungal species for hydrolytic enzymes in straw degradation
Popis výsledku v původním jazyce
Screening of fungal species for production of hydrolytic enzymes in straw degradation, Aspegillus niger, Rhizomucor miehei etc.
Název v anglickém jazyce
Screening of fungal species for hydrolytic enzymes in straw degradation
Popis výsledku anglicky
Screening of fungal species for production of hydrolytic enzymes in straw degradation, Aspegillus niger, Rhizomucor miehei etc.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EI - Biotechnologie a bionika
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstracts and Full text from 5th European Congress on Food
ISBN
978-80-89088-90-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Food Researche Institute
Místo vydání
Bratislava
Místo konání akce
Bratislava
Datum konání akce
18. 5. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—