Biologically active phenolic substances in rice and their antioxidant and antimutagenic effects
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU93388" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU93388 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Biologically active phenolic substances in rice and their antioxidant and antimutagenic effects
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to analyse the content of phenolic compounds and their antioxidant and antimutagenic properties in various types of rice.
Název v anglickém jazyce
Biologically active phenolic substances in rice and their antioxidant and antimutagenic effects
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to analyse the content of phenolic compounds and their antioxidant and antimutagenic properties in various types of rice.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B08057" target="_blank" >2B08057: Vývoj moderních metod pro hodnocení autenticity "českého piva"</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů